Praktisk informasjon

Hvem kan delta ?
Hvem som helst kan delta på bedrifts-o-løpene. For aktive o-løpere under 30 år er det en karantenetid på 6 måneder fra siste o-løp hvor man har deltatt i aktive klasser. Dersom man er aktiv o-løper kan man likevel delta i gjesteklassen. For o-løpere over 30 år er det ingen karantenetid og man kan gå fritt mellom aktive og bedriftsklasser.

Hvor går løpet ?
Informasjon om løpene kunngjøres på våre internettsider.

Hva bør man ta med på o-løp ?
Nødvendig: kompass og bankkort eller mobil for å betale startkontingent. Kartet er inkludert i startkontingenten som i 2020 er kr. 80,-. Kjekt å ha: gjennomsiktig plastpose til kartet, strømpeskift, skoskift, trøyeskift. Det hører med til sporten å bli våt på bena !

Hva er EKT ?
EKT er den elektroniske brikken som brukes til kvittering på postene. Denne kan kjøpes gjennom NOF. Leie av løperbrikke koste i 2020 40 kr pr. gang. O-utvalget ønsker at alle løpere anskaffer egen brikke. Egen brikke er nødvendig for en effektiv resultatservice og utleien er bare ment som en tjeneste for helt nye løpere og for dem som har glemt brikken hjemme. Brikker fås kjøpt på løpene. Prisen er i 2020 kr 600,-. Levetiden på brikken er minimum 5 år. Dersom du mister en leiebrikke må du selv erstatte den økonomisk.

Hvilket antrekk er passende?
Man må dekke til ben og armer. Hals, hode og hender trenger ikke dekkes til. Fottøy: for nybegynnere vil vi anbefale gummistøvler, ikke joggesko da de etterhvert ødelegges av myrvann og søle. Løpere som løper ofte bør investere o-sko, o-leggskinn og o-drakt.

Forsikring ?
O-utvalget (og Bedriftsidretten Trøndelag Sør) har ingen forsikringsavtale som omfatter deltakere på bedrifts-o-løp. Startkontingenten inneholder ingen forsikringsdel.

Dette betyr at det er opp til hver enkelt deltaker å sørge for egen forsikring som dekker denne type fritidsaktiviteter. Det kan tegnes individuell forsikring gjennom NMBF. For ytterligere informasjon: www.bedriftsidrett.no.