SESONGSTART 2024

Snart er påska unnagjort, snøen borte og alt klart for nok en sesong i bedriftsorienteringen. Etter flere år med tilbakegang både i antall løp, antall startende pr løp og antall unike løpere, tydet 2023 på at bunnen er nådd og nå går det bare oppover.

Vi begynner å få skikk på terminlista for vårsesongen. Høstsesongen er ennå tynn, så det er fint om alle vurdere hvordan de kan bidra til å få arrangert løpene. Det er viktig at alle forstår at disse arrangementene er dugnadsarbeid som går på omgang mellom deltakerne. Slå dere sammen, gjerne på tvers av bedrifter og ta et arrangement. Det viktigste er å få på plass en ansvarlig og noen medhjelpere. Mangler dere løypelegger, kan o-utvalget være behjelpelig. Og er du skadet, hva er vel bedre enn like vel få treffe andre o-løpere som arrangør. Kontakt utvalget, for eksempel på e-post om du er klar for å ta et løp, har spørsmål eller trenger hjelp til å finne medarrangører.

Og så håper vi å se dere på løpene allerede fra sesongstarten 16 april.

Comments are closed.