Sesongslutt 2022

Nå er bedriftsorienteringssesongen 2022 over, og det er på tide å takke alle arrangører for godt gjennomført. Vi fikk 16 gode arrangementer med fornøyde løpere i bra løyper.

Mange er ivrige og 49 får med seg nok løp til å gjøre seg fortjent til til en deltakerpremie. I denne LISTA har vi oppsummert både total deltakelse og en poengoversikt for løperne som kan bestille årspremie. Opplegg for bestilling kunngjøres straks.

Vi sliter litt med å skaffe nok arrangører, vi må huske at arrangøransvaret er en dugandsinnsats som må gå på rundgang mellom flest mulig av deltakerne. Om alle som deltar hadde bidratt på ett arrangement hver, så kunne vi fått til flere løp enn de 16 vi klarte i år. I våre beste år var vi opp mot 30 løp i en sesong. Her er en statistikk over deltakelsen siste 10 år.

Vi har laget skisse til terminliste 2023. Finn deg en dato og noen medsammenvorne og meld til oss hvilket løp dere tar ansvaret for. Lista oppdateres fortløpende etter hvert som arrangøransvarlig blir klart.

Comments are closed.