Sesongslutt 2023

Vi fikk ikke arrangør til det siste løpet, KM natt, så dermed er bedriftsorienteringssesongen over for denne gang. Det er på tide å takke alle arrangører for godt gjennomført. Vi fikk 17 gode arrangementer med fornøyde løpere i bra løyper.

Vi sliter litt med å skaffe nok arrangører, vi må huske at arrangøransvaret er en dugandsinnsats som må gå på rundgang mellom flest mulig av deltakerne. Om alle som deltar hadde bidratt på ett arrangement hver, så kunne vi fått til flere løp enn de 17 vi klarte i år. Noe som kan gjøre det lettere å skaffe arrangører er å få med flere løpere, da blir vi flere til å dele på ansvaret. Statistikken for deltakelse siste 10 år viser at vi ikke har kommet tilbake til gamle høyder etter pandemien. Spre det glade budskap det er plass til flere i skogen.

Vi har laget skisse til terminliste 2024. Finn deg en dato og noen medsammenvorne og meld til oss hvilket løp dere tar ansvaret for. Lista oppdateres fortløpende etter hvert som arrangøransvarlig blir klart.

Comments are closed.