Entusiastisk løypelegger trenger medarrangører

Vi har en entusiastisk løypelegger som har løyper klare til løp 9 august (Våttakammen) og 6 september (Storsvingen). Men en entusiast gir intet arrangement. Harald trenger medhjelpere til å ta seg av resten av arrangementet.

Vi ber derfor frivillige melde seg til å bidra til vellykkede arrangement.

Det er også flere hull i terminlista, 21 juni frykter vi at det nok er for sent å få fylt, men 27 september er såpass langt fram i tid at det vel er noen der ute som kan ta det. Husk arrangeringen er noe som går på omgang blant alle deltagerne. Om de ikke stiller opp så vil karusellen langsomt dø ut.

Send epost til o-utvalget@orientering.stbik.no om hvor du kan bidra.

Og så gleder vi oss til vårsesongens siste løp som går i Skjøla 28 juni.

Comments are closed.