Sesongen 2021 er over

Sesongen 2021 er over. En sesong preget av usikkerhet knyttet til pandemien. Dette har gitt uvanlig få deltakere og problemer med å skaffe arrangører til så mange løp som vi kunne ønsket oss. Men takk til alle som stilte opp og også viste fleksibilitet når arrangment måtte avlyses.

En liten statistikk over deltakelsen de siste årene viser at en fallende tendens ble kraftig forsterket i 2020 og 2021. Vi tror nok mange var usikker rundet det med smittevern, og at de forhåpentlig vis kommer tilbake når ting er mer normalt i 2022. Vi oppfordrer alle til å spre det glade budskap om dette tilbudet og dermed få flere deltakere inn i karusellen igjen.

Mange etterspør lister over deltakelse til bruk for eksempel til refusjon av utgifter. Den ligger HER.

Vi kommer tilbake med informasjon om opplegge for å bestille deltakerpremie. For å kvalifisere til den trengs det 10 godkjente løp.

Velkommen tilbake til ny sesong i 2022, og husk skal den bli bra er vi avhengig av ivrige arrangører.

Comments are closed.