TERMINLISTE HØST 2021, TRENGER FORTSATT FLERE ARRANGØRER

Vårsesong er snart over og det er alt på tide å tenke på høstsesongen. Vi har en god del arrangører inne, men det er fortatt behov for flere for å få en god sesong. TERMINLISTEN oppdateres fortløpende når arrangører melder seg. Samfunnet åpner mer og mer opp, så begrensningene knyttet til pandemien forvente å bli stadig enklere å forholde seg til. Arrangøroppgavene er dugnadsinnsats som går på omgang mellom deltakerne, så vi er helt avhengig av at dere går sammen og tar på dere arrangement, enten som bedriftsidrettslag, idrettslag eller bare en gruppe venner som tar jobben sammen.

Om dere syns dere er litt få, så ikke frykt, erfaringen er at så lenge det er en arrangøransvarlig og løypelegger på plass, så går det greit å få tak i ekstra medhjelpere gjennom våre hjemmesider.

Send e-post til o-utvalget med opplysning om hvilken dato og terreng du kan tenke deg, så ser vi hva vi får til.

Comments are closed.